Opret en kundekonto og få adgang til vores fulde kartotek

Historien OM
RENTHY NATURLIGVIS

Baggrundsbillede

Historien om RenThyNaturligvis

Vi skal sammen blot ændre en "tanke"

Vi har i mange år brugt skadelige rengøringsmidler inden for alle typer af opgaver. Dette skal og må vi alle kunne gøre bedre. RenthyNaturligvis vil hjælpe forbrugerne med at omstille sig til at bruge økologiske alternativer i forhold til de produkter der skader vores miljø.

RenthyNaturligvis vil tilbyde salg af ’Cradle to Cradle’ produkter som rengøringsvogne – støvsugere – mopper & klude – ja stort set alt som vi benytter til den daglige rengøring i husholdningen. Alle rengøringsmidler vi tilbyder, skal indeholde præ- og probiotika, som er ”venlige bakterier” der skal hjælpe til med at fjerne eksempelvis biofilm, dårlige lugte etc. Og når ”flasken er tom” kan plasten herfra omdannes til nyt liv.

Vores produkter skal ligeledes være med til at sikre et bedre miljø – også for de mennesker der arbejder med rengøring hver dag. Ingen faresymboler – ingen aerosol tåger – ingen skadelig kemi! Fremtidens rengøring skal udføres med produkter der er fremstillet af ingredienser af organisk oprindelse, som sikrer en optimal og bæredygtig rengøring.

RenthyNaturligvis.dk er sat i verden for at hjælpe forbrugeren til at tænke anderledes, heraf stammer vores motto fra ”Vi skal sammen blot ændre en tanke”.

RenthyNaturligvis udspringer fra virksomheden Rengøringsfirmaet Thy der i mere end 25 år har gjort som alle andre rengøringsvirksomheder, nemlig at have benyttet forkerte muligheder til at opnå rene resultater. Rengøringsfirmaet Thy har som et led i en større målsætning, anerkendt, at løsninger til at udføre alle typer rengøring, kan opnås med ”naturens egne rengøringsmidler”. Når virksomheder inden for rengøring ændrer adfærd, så ændres kulturer også.

RenthyNaturligvis vil ændre tanker – vil du med på rejsen?

SØG HER

Vi beklager!

Produkter på vej...

Der er PT. ingen produkter på denne side. 

0